tag:blogger.com,1999:blog-9194734600815960607.post5379882922734542212..comments2023-11-02T14:28:25.526+02:00Comments on Şefă la mine în bucătărie: "Viţel tunat"Mirela Vlăduțihttp://www.blogger.com/profile/11427634445185667193noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-9194734600815960607.post-15911607749943419922010-07-16T16:56:25.549+03:002010-07-16T16:56:25.549+03:00Nu o manac chiar asa de des ,dar acum de cand folo...Nu o manac chiar asa de des ,dar acum de cand folosesc acest tip de mazare imi face placere cand este in farfurie ,nu ca pana acum cand ma plictisea.Angelahttp://ilmenudiangela.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9194734600815960607.post-92176135630158906402010-07-16T08:32:17.528+03:002010-07-16T08:32:17.528+03:00Oki, promit sa le incerc, daca o sa gasesc si la n...Oki, promit sa le incerc, daca o sa gasesc si la noi in magazine. Vad ca tu esti mare fan mazare si incerci sa ma convertesti si pe mine la aceasta leguma:D. Glumesc, mersi de faoturi.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9194734600815960607.post-72809434806427239412010-07-15T22:32:23.142+03:002010-07-15T22:32:23.142+03:00Sa stii ca e o diferenta enorma ,cand v-a mai fi v...Sa stii ca e o diferenta enorma ,cand v-a mai fi vreodata sa folosesti mazare incearca aia de care am zis eu ,ai sa vezi ca e diferenta de la cer la pamant ,de obicei mazarea e fainoasa ti se umple gura si parca nu aluneca pe gat ,cealalta e diferita ,eu acum pot sa zic ca chiar imi face placere sa o servesc!Angelahttp://ilmenudiangela.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9194734600815960607.post-11828141008335483762010-07-15T07:34:56.904+03:002010-07-15T07:34:56.904+03:00Am folosit mazare congelata, de la Auchan. Nu stiu...Am folosit mazare congelata, de la Auchan. Nu stiu ce sa zic... de mica nu ma prea impac cu mazarea, asa ca nu cred ca tine de soiul de mazare ci mai mult de ea in sine:). Data viitoare nu ma mai risc cu mazare ca garnitura:)))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9194734600815960607.post-25845423276452733842010-07-14T16:36:25.634+03:002010-07-14T16:36:25.634+03:00Ce tip de mazare folosesti? si eu am avut probleme...Ce tip de mazare folosesti? si eu am avut probleme cu gustul mazarii dar am inceput sa folosesc mazare congelata si cel mai mult imi place Findus Primavera, sant mici si dulci ,le calesc cu putina ceapa acoper cu apa si adaug o lingura de sos concentrat de rosii ,sant foarte bune.Angelahttp://ilmenudiangela.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9194734600815960607.post-15325199901558041432010-07-14T15:27:06.957+03:002010-07-14T15:27:06.957+03:00Nu stiu ce sa zic... Pur si simplu nu ma prea inca...Nu stiu ce sa zic... Pur si simplu nu ma prea incanta. Merge in salata boueuf, in legume sotate sau chiar si mancarica, dar fiarta asa pur si simplu mi s-a parut destul de greu de ingurgitat :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9194734600815960607.post-63996383629465536872010-07-13T17:30:02.397+03:002010-07-13T17:30:02.397+03:00Mirela ,cum de nu iti place mazarea?Mirela ,cum de nu iti place mazarea?Angelahttp://ilmenudiangela.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9194734600815960607.post-8693866380011589762010-07-13T08:28:55.318+03:002010-07-13T08:28:55.318+03:00O sa incerc si asa. Probabil ca astfel va avea un ...O sa incerc si asa. Probabil ca astfel va avea un gust mai fresh. Oricum sa stii ca mi-a placut foarte mult... in afara de mazare:D.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9194734600815960607.post-28739787084182209762010-07-13T08:04:57.635+03:002010-07-13T08:04:57.635+03:00Buna idee cu carnea fiarta in suc propriu ,pregati...Buna idee cu carnea fiarta in suc propriu ,pregatita in acest fel se poate condimenta si cu alte sosuri!Sa stii ca in loc de capere mai poti pune si un castravecior murat .Angelahttp://ilmenudiangela.wordpress.com/noreply@blogger.com