Cheesy day

Felii calde cu trei feluri de brânză


Un mic dejun brânzos, care vă poate face ziua mai frumoasă. Pentru mine, o mare iubitoare de brânzeturi, acest felii crocante de pâine cu brânză sunt perfecte pentru o dimineaţă, fie ea de iarnă sau de vară. Servite alături cu un pahar de lapte rece (neapărat încercaţi laptele de la automatele din oraş, deoarece este natural 100%, adus de producătorii din zonă), sunt combinaţia perfectă de cremozitate, aromă şi consistenţă. De asemenea, pot fi servite la cină, sau pur şi simplu ca aperitive. Combinaţiile se pot face după dorinţa fiecăruia: puteţi adăuga şuncă presată, ciuperci, carne, etc.

Ingrediente

3 felii de pâine
150 de grame de mozzarella
brânză cu verdeţuri (eu am folosit Hochland)
trei feliuţe de brânză brie
o roşie micuţă
Feliile de pâine se stropesc cu puţin ulei de măsline şi se aşază pe tava tapetată cu hârtie de copt, în cuptorul încins. 
După aproximativ trei minute le scoatem din cuptor şi le întoarcem pe cealaltă parte. Pe partea prăjită le ungem cu crema de brânză cu verdeţuri, după care adăugăm feliile de mozzarella, un triunghi de brie şi feliuţele de roşie. 
Se bagă din nou la cuptor, la foc mic, pentru încă patru minute, ca să se topească şi să se întrepătrundă brânzeturile. 
După cele patru minute, feliile fierbinţi arată cam aşa. 
Merge foarte bine cu un pahar de lapte rece. 
I just loooooove CHEESE!
Sper să vă placă şi vouă la fel de mult. Şi nu uitaţi, puteţi adăuga ce vreţi voi, cât timp produsul finit este perfect de brânzos.

BON APPETIT!

Comentarii

Postări populare