vineri, 3 septembrie 2010

Eat and run

Roşii gratinate

O mancarica rapida, gustoasa si foarte usor de facut. Se iau cateva rosii si se curata de miez cu ajutorul unei lingurite. Se adauga cate un ou, ca in imaginea de mai jos, in fiecare tomata si se asaza intr-o tava unsa cu putin ulei. 
Se amesteca putina branza rasa cu cascaval si se asaza pe deasupra (pentru varianta mai dietetica merge perfect o feliuta de cas de vaca) si se baga la cuptor (la foc mediu spre mic) pentru aproximativ 10 minute. Sunt foarte gustoase si usor de preparat, astfel ca sper sa va fie de folos aceasta idee pentru cand sunteti in impas. 

BON APPETIT!

2 comentarii:

  1. intr-adevar e o idee foarte bune,rapid si bun!brava!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi, mersi, Angela. Adevarul e ca sunt innebunita dupa gratinuri, asa ca gasesc mereu ceva care sa contina branza si cascaval si, sincer, preparatele astea nu dau niciodata gres, parca se fac singure :)))

    RăspundețiȘtergere