Meatless Friday

Bruschete cu rosii si busuioc

Gustoase, crocante, fierbinti, proaspete. Ce sa nu-ti placa? Bruschetele in sine nu sunt chiar niste preparate. Asa cum nu este nici painea cu untura, dar sunt asaaaaaaa de bune, mai ales atunci cand vrei sa mananci ceva rapid si aromat. De data aceasta am perpelit cateva felii de paine in cuptor, pe hartie de copt, le-am stopit cu niscaiva ulei de masline, doar dupa ce le-am frecat bine cu un catel de usturoi.
 Dupa vreo doua minute le-am intors pe cealalta parte si le-am spoit cu niste maclavais de rosii proaspete taiate cubulete, amestecate cu doua lingurite de masline si niste busuioc uscat. Le-am mai lasat la cuptor pentru vreo patru minute si le-am mancat. Pe toate. O felie am lasat-o fara rosii si am pus putin unt peste si putin busuioc. Le-am savurat alaturi de lecturarea catorva retete din noul numar al revistei Good Food. 
PS: Maine urmeaza o reteta delicioasa de file de peste, asa ca mergeti la magazine si faceti stocul. Eu am avut file de salau, dar merge orice peste (fara oase). 
BON APPETIT!

Comentarii

  1. Intrebare importanta,corect e maglavais sau maclavais?Oricum m-a distrat enorm ca ai folosit acest cuvant!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincera sa fiu nu sunt sigura care este varianta corecta dpdv lexical, insa in zona din care provin eu se zice maclavais. Asa ca varianta aceasta este la fel de corecta ca oricare alta, fiind vorba de un regionalism. :) Zic eu :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. eu cred ca amadoua sunt corecte exact ca si filosofie sau filozofie unii zic ca e corect cu ''s'' altii cu ''z''

    RăspundețiȘtergere
  4. Produse teleshopping cu 50% reducere: Kosmodisk, Relax and Tone, Vibratone, Ab Tronic X2, Magic Bullet, Instyler, Go Duster, Bullet Express, Paint Zoom, Celluless, Go Duster (cosmodisk,teleshoping,relax tone,kosmodisc,). Livrare gratuita in 24 de ore oriunde in tara.http://www.reduceri50.ro/ Tel. 0736 041 641
    http://reduceri50.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  5. I always spent my half an hour to read this website's articles or reviews daily along with a cup of coffee.

    Visit my web site; locksmith sandy utah

    RăspundețiȘtergere
  6. Howdy just wanted to give you a quick heads up. The words
    in your post seem to be running off the screen in Opera.
    I'm not sure if this is a formatting issue or something to do with web browser compatibility but I figured I'd post to let
    you know. The layout look great though! Hope you get the problem fixed
    soon. Kudos

    Here is my site - iklan gratis

    RăspundețiȘtergere
  7. Awesome blog you have here but I was curious if you knew of any
    forums that cover the same topics discussed in this article?
    I'd really love to be a part of group where I can get comments from other knowledgeable people that share the same interest. If you have any suggestions, please let me know. Thank you!

    Stop by my homepage http://www.cuteteenporn.net

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare