duminică, 16 ianuarie 2011

After chicken

Salata de pui cu ciuperci
Mereu, cand fac pui la cuptor, ramane destul de multa carne (asta daca nu aveam musafiri la masa), iar eu sunt cam refractara la capitolul "mananca doua zile la rand aceeasi mancare". In loc sa arunc resturile de carne m-am hotarat sa le folosesc in alta formula, nu ca aceasta salata ar trebui facuta doar din resturi, dar e o idee salvatoare. 
Carnea se rupe in bucatele mici, se aduga maioneza, ciuperci de la conserva, patrunjel tocat si se sareaza. Asta e tot, iar reztultatul este unul delicios, mai ales ca salata poate fi folosita si la sandwich-uri pentru la lucru.
BON APPETIT!

5 comentarii:

  1. Cand gatesc pui la cuptor si eu cu resturile fac salata , pun asa :mar razalit,morcov,telina si grapefruit.Bineinteles resturile de pui si putina maioneza .

    RăspundețiȘtergere
  2. Ahhh, da, suna foarte bine. O sa incerc si asa cum spui tu, sunt tare curioasa de combinatia cu grapefruit.

    RăspundețiȘtergere
  3. buun,mai ales daca maioneza e acrisoara

    RăspundețiȘtergere
  4. Mersi, Ina draga, maioneza e dupa gust, cu mai multa zeama de lamaie pentru cine vrea acrisoara si cu mai putina pt cine prefera mai dulce

    RăspundețiȘtergere
  5. La mine in familie are mare succes salata cu grapefruit.

    RăspundețiȘtergere