Friends

Cina cu prieteni
Sunt putini, foarte putini, ii pot numara pe degetele unei maini. E vorba despre prietenii adevarati. Nu aia care s-ar scula noaptea daca i-as suna ca am o urgenta, ci aia pentru care as alerga eu noaptea intr-un suflet ca au o urgenta. Nu aia de curtoazie, pe care ii vizitezi sau te viziteaza doar pentru ca a trecut deja o jumatate de an
de cand v-ati vazut ultima data, ci pentru ca asa simti. Pentru ca ti-e dor de o poveste prieteneasca, de o barfa nevinovata si de o mancarica buna si rapida impartita cu ei. Atunci cand ne vedem cu prietenii aproapiati si nu avem chef sa stam prin bucatarie, pregatim mai multe aperitive dinainte. Un astfel de platou am facut in ultima vreme, cu mozzarella capresse (adica mozzarella stropita cu ulei de masline si busuioc pisat), rosii cherry, prosciutto crudo, brie si struguri negri. A mai fost un platou pe care care nu am mai apucat sa-l pozez, cu tartine din paine prajita cu unt si icre negre, placinta greaceasca cu spanac - spanakopitta. Asta e tot, simplu si bun, ca sa ai timp de sporovait cu prietenii. Aaaa, da! Merge un vin alb demi-sec sau un roze. Asa merge la noi. La voi merge ce va place!
 BON APPETIT!

Comentarii

  1. E un mare noroc sa ai in viata parte de un prieten adevarat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa e, Angela. E greu de gasit un astfel de prieten si la fel de greu sa devenim si noi insine un prieten adevarat pentru cineva.

    RăspundețiȘtergere
  3. frumoasa prezentare,la cum gandesti sigur ai multi prieteni,bucura-te de ei

    RăspundețiȘtergere
  4. Iti multumesc de aprecieri, Ina. In ceea ce priveste prietenii, sa stii ca sunt foarte putini, dar buni

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare