Sheep'n roll

Tortilla rulata cu carne de oaie
(Tortilla sheep meat rolls)
E prima data cand mananc tortilla si pot spune ca m-am indragostit. Sunt bune si lipiile arabesti, dar tortilla au alta consistenta si alt gust. Dupa parerea mea sunt mult mai fine si mai delicioase, iar despre carnea de oaie ce sa mai zic, e una dintre preferatele mele. Cum s-a intamplat tortilla de astazi? Apai am ajuns noi pe la Bazosul Nou, ne-am plimbat prin Parcul Dendrologic pana ne-a razbit o foame de toata frumusetea. Cum la un pas (la propriu) de parc este un restaurant minunat, Stejarul, unde se servesc specialitati vanatoresti, am zis sa ne potolim foamea cu ceva aperitive, dar nu am avut noi norocul asta. De ce? Pentru ca pe terasa mai era un patruped, astfel ca familionul nostru, format din doi humanoizi si un patruped nu a mai avut curaj sa se aseze la masa ca sa nu iasa un circ de proportii. Asa ca am facut drum intors spre Timisoara si ne-am dus sageata la Auchan, unde am gasit minunatele tortilla. Acum ca am vazut ce bune sunt sigur o sa incerc sa le fac si acasa. 
Am cumparat si minunata carne de oaie (400 gr), pe care am prajit-o pe tigaie, doar cateva minute, ca sa nu se intareasca si sa nu-si piarda savoarea, adica atat cat sa ramana roz la mijloc. Am aruncat si doua rosii cherry, care se ratacisera prin frigider, in tigaie, dupa care am taiat carnea in feliute.
In tigaia incinsa pe care ramasese sucul de la carne am incalzit putin tortilla.
Salata verde "sfasiata" am asezat-o peste tortilla cu sos de iaurt, ceva ulei picant, condimente (un amestec de usturoi si peperoncino).
Am adaugat si carnea taiata feliute si am rulat. Poza cu tortilla rulata nu am ca, deh, urla foamea-n noi.
BON APPETIT!

Comentarii

  1. Trecand peste inconvenientul numit carne de oaie: DELICIOS!

    RăspundețiȘtergere
  2. da,Mirela,e bun ,eu fac din cand in cand pentru ca-mi pica rau ,insa cand vad poftesc mereu

    RăspundețiȘtergere
  3. te rog sa ridici un premiu de pe blogul meu,il meriti,zilnic creezi ceva bun si frumos

    RăspundețiȘtergere
  4. Brava ,probeaza sa cumperi si piadina ,e la fel de buna ca si tortilla!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare